Soluții Pentru Afaceri

Domeniul cu cea mai mare ascensiune, Information Technology & Communications (IT&C)

a devenit esențial pentru orice afacere. KOSMIK oferă consultanță companiilor în stabilizarea sistemelor informatice și protectia datelor.

SOLUȚII

Consultanță Profesională

Analiza completă a echipamentelor și aplicațiilor existente realizată prin rularea de programe special concepute pentru a scana și extrage informațiile necesare stabilirii acțiunilor ulterioare a pașilor de urmat în a eficientiza performanțele.

SOLUȚII

Analizarea Infrastructurii

Verificare Performanță

Control Vulnerabilitate

Centralizare Stocare

SOLUȚII

Alegerea Implementării

Conectare Servere

Configurare Transfer

Instalare Protecție

SOLUȚII

Sincronizarea Sistemelor

După analiza amănunțită, stabilim împreună ce se va implementa în sistem pentru funcționalitatea ideală, iar configurarea se va realiza rapid de către personal specializat care va asigura ulterior și suport tehnic permanent.

SOLUȚII

Impresii

KOSMIK este o echipă profesionistă, care se implică și înțelege perfect ce este nevoie în domeniul nostru de activitate, furnizarea consumabilelor medicale.

Eduard Lazăr

CEO, Health COncept

Tocmai am achiziționat un serviciu Cloud Linex și am primit toate informațiile și suportul de la echipa KOSMIK. Mulțumesc, recomand 100%.

C. Vâlceanu

Administrator, Play Grid

În domeniul hotelier este nevoie de aplicații și soft-uri pentru ca activitatea să se desfășoare corect. Mulțumesc KOSMIK pentru colaborare!

Ovidiu Pascu

General Manager, Brandeberg

Sistemul este excelent! Dețin o companie în domeniul IT, iar colaborarea cu KOSMIK este la un nivel înalt de profesionalism. Felicitări întregii echipe!

Andrei Anichitoaei

CEO, Digital Life Solutions

Platforma noastră imobiliară este protejată de o companie de IT cu experiență, ceea ce ne oferă rezultate mai bune și clienți mai mulțumiți.

Denisa Moraru

Broker, Perla Imobiliare

Odată cu dezvoltarea tehnologiei agricultura a trebuit să se digitalizeze, iar noi am realizat asta cu ajutorul companiei KOSMIK. Mulțumim!

Maria Buzea

Inginer Agronom, Agrar Mar

SOLUȚII

Parteneri

Contactează-ne!

SOLUTII

Acord GDPR

Sediu

Lt. Alexandru Popescu 9
032577, București, Romania

Program

L-V: 9am - 18pm
S-D: 9am - 14pm

Contact

+40 744 171 424
hello@kosmik.ro