Servicii Dedicate

Oferim servicii personalizate pentru orice domeniu. Back-Up & Recovery, Cloud Storage, Security Protection, Antivirus & Anti-Malware, Email Security, Domain & Hosting.

Specialiștii noștri sunt online pentru a te ajuta să alegi aplicația potrivită!

SERVICII

Pachete de Produse

?

Salvare & Restaurare

s

Eliminare Virus

o

Memorie Virtuală

Domenii & Găzduire

Stocare Cloud

~

Securitate Cibernetică

Dezvoltăm Sisteme Complete Conectate Integral

Pentru ca un proiect să ajungă de succes, este nevoie de o colaborare strânsă între executanți, parteneri și colaboratori, de aceea începem de la zero și analizăm în cel mai mic detaliu, astfel că rezultatul pozitiv este garantat.

ÎNCEPE

Managementul Datelor

Stocare

Informatiile digitale (date) se copiază iar apoi salvează în formă optică sau electromagnetică și utilizează medii de stocare cum ar fi HDD, SSD, USB, RAM, CD sau Servere. În funcție de mărimea datelor salvate, fiecare unitate de stocare are de un spațiu care se măsoară în: Kilobyte, Megabyte, Gigabyte, Terabyte, Petabyte, Exabyte, Zettabyte, Yottabyte.

Restaurare

Se poate intâmpla ca unitatea pe care au fost salvate fișierele în format digital să se defecteze, în acest caz toată informația se va pierde. Soluția este recuperarea datelor dintr-o altă locație, dacă acestea au fost trimise într-un spațiu de stocare extern, cum ar fi un server, iar aici administratorii vor salva datele pe mai multe unități.

Cloud

Tot mai mult se folosește metoda de stocare în Cloud, un spațiu virtual unde companiile IT&C își primesc clienții, aceștia accesând platforma folosind o parolă. Se poate rezerva orice volum începând cu 1 GB și poate ajunge la oricât dorește clientul, în funcție de mărimea fișierelor pe care le stochează. Este o variantă simplă de a păstra în siguranță datele de la distanță.

Protecție Sigură

Antivirus

Antivirusul este un program care se instalează pe o unitate care are un sistem de operare și este esențial pentru a elimina riscul unui atac informatic. Pe lângă protecția datelor, un astfel de software este esențial pentru securizarea sistemului de operare, aplicațiilor existente, datelor personale, informațiilor financiare, documentelor importante.

Vulnerabilitate

Sistemele sunt expuse atacurilor informatice atunci când prezintă vulnerabilități în partea de hardware sau software a unui calculator sau rețea. Dacă sistemul nu este securizat, atacatorul va exploata acest lucru și, odată ce accesează sistemul, poate controla, modifica, copia, trimite sau instala fișiere dăunătoare în rețeaua respectivă.

Firewall

Majoritatea sistemelor de operare (Windows, Linux, iOS, Android) au această protecție preinstalată, ea putând fi activată/dezactivată. Companiile care se ocupă cu securitatea cibernetică au dezvoltat modele mai ample de Firewall, pentru protejarea rețelelor interne și externe împotriva pătrunderii atacatorilor (hackeri).

Conexiunea Rețelelor

Online

Internetul este o rețea globală de calculatoare sau alte unități cu adrese virtuale particulare care sunt concectate între ele prin “Transmission Control Protocol” și “Internet Protocol” (TCP/IP). Această imensă rețea de date este esențială pentru funcționarea computerelor, diverselor mașinării sau electronice care au integrată funcția de conexiune.

Infrastuctură

Computerele și alte echipamente periferice precum unități și servere de stocare externe, imprimante, routere sau aplicații sunt interconectate și alcătuiesc rețeaua unui birou sau a unei clădiri. În funcție de necesități, toate datele sunt transmise criptat, asigurând astfel o protecție în plus a sistemului intern de date, iar informațiile sunt decriptate automat la destinație.

Server

Rolul unui server este de a primi și partaja informații de la mai multe computere sau echipamente conectate la internet și poate găzdui mii de utilizatori care accesează spațiul de la distanță. Acesta poate fi un simplu PC sau mai multe unități de stocare de tip HDD ori SSD care împreună alcătuiesc un “rack” care poate ajunge la valori de mulți GB.

SERVICII

Impresii

KOSMIK este o echipă profesionistă, care se implică și înțelege perfect ce este nevoie în domeniul nostru de activitate, furnizarea consumabilelor medicale.

Eduard Lazăr

CEO, Health Concept

Tocmai am achiziționat un serviciu Cloud Linex și am primit toate informațiile și suportul de la echipa KOSMIK. Mulțumesc, recomand 100%.

C. Vâlceanu

Administrator, Play Grid

În domeniul hotelier este nevoie de aplicații și soft-uri pentru ca activitatea să se desfășoare corect. Mulțumesc KOSMIK pentru colaborare!

Ovidiu Pascu

General Manager, Brandeberg

Sistemul este excelent! Dețin o companie în domeniul IT, iar colaborarea cu KOSMIK este la un nivel înalt de profesionalism. Felicitări întregii echipe!

Andrei Anichitoaei

CEO, Digital Life Solutions

Platforma noastră imobiliară este protejată de o companie de IT cu experiență, ceea ce ne oferă rezultate mai bune și clienți mai mulțumiți.

Denisa Moraru

Broker, Perla Imobiliare

Odată cu dezvoltarea tehnologiei agricultura a trebuit să se digitalizeze, iar noi am realizat asta cu ajutorul companiei KOSMIK. Mulțumim!

Maria Buzea

Inginer Agronom, Agrar Mar

SERVICII

Parteneri

Contactează-ne!

SERVICII

Acord GDPR

Sediu

Lt. Alexandru Popescu 9
032577, București, Romania

Program

L-V: 9am - 18pm
S-D: 9am - 14pm

Contact

+40 744 171 424
hello@kosmik.ro