Povestea KOSMIK

Suntem o companie românească ce distribuie instrumente software pentru abordări de management recunoscute la nivel național și global. Completată de oferta noastră vastă de servicii, implementăm strategia de management împreună și astfel dăm valoare afacerii tale.

DESPRE NOI

Echipa Noastră

Dinamică și Inovatoare

Inteligentă și Creativă

w

Socială și Comunicativă

DESPRE NOI

Profilul Companiei

Diversitatea culturală și intelectuală, deschiderea pentru lucruri noi și dorința continuă de a excela în ceea ce facem ne-au adus aici unde ne aflăm astăzi: un lider tehnologic, precum și expert în metode și domenii.
Prin căutarea constantă a inovațiilor și îmbunătățirea procedurilor stabilite, asigurăm continuitatea cu dezvoltarea software-urilor și serviciilor noastre.

DESPRE NOI

Clienții Noștri

Toate Industriile

Privat și Public

Companii și IMM-uri

DESPRE NOI

Misiune și Valori

În fiecare zi lucrăm pentru a dezvolta și implementa rezoluții ușor de aplicat pentru situații comerciale complexe. Orientați spre obiectivele clienților noștri, ne străduim și reușim să obținem excelență în produsele și serviciile noastre.
Diferitele noastre referințe demonstrează atât competențele de a favoriza îmbunătățirea proceselor de management corporativ, cât și dezvoltarea durabilă și profitabilă a capabilităților și activelor companiilor care ne sunt clienți. Pentru a realiza acest lucru, ne considerăm un pionier, invocând fapte reale și având întotdeauna scopul de a găsi cea mai potrivită soluție. Continuând această căutare a excelenței, nu avem doar o suită de aplicații de ultimă generație extrem de integrată ci deasemenea, folosim metode și modele de proceduri bine stabilite și inovatoare, precum și soluții bazate pe software pentru a ne sprijini clienții în realizarea obiectivelor lor. Gama largă de proiecte la care am lucrat în toți anii cumulați cu lunga experiență, s-au dovedit acum a fi benefice pentru clienții noștri.

DESPRE NOI

Partenerii Noștri

Regionali și Internaționali

Lideri în Industria IT&C

Specialiști Dedicați Tehnologiei

DESPRE NOI

Știință și Cercetare

Suntem în cercetare continuă, lucru care contribuie la numeroase proiecte cu renume și impact ridicat.  Subiecte de cercetare precum “Fabrica viitorului”, “Cloud Computing”, “Big Data”, “Învățarea îmbunătățită a tehnologiei”, “Inteligență Artificială”, “Managementul cunoștințelor” sau “Inovația socială” sunt elaborate ca abordări bazate pe modele și grupate în funcție de domeniile de cercetare.
Prin căutarea constantă a inovațiilor și îmbunătățirea procedurilor stabilite, asigurăm continuitatea cu dezvoltarea software-urilor și aplicațiilor noastre.

 

DESPRE NOI

Domenii de Afaceri

Managementul Proceselor

Arhitectura Întreprinderii

Consolidarea Serviciilor IT

l

Executarea Afacerii

Ingineria Soluțiilor

Digitalizare Virtuală

EXPERȚI IT&C

ANI DE EXPERIENȚĂ

CLIENȚI MULȚUMIȚI

DESPRE NOI

Politica Noastră :

Tehnologizează-ți afacerea

Educă-ți și instruiește-ți oamenii

Găsește soft-ul potrivit afacerii tale

Aprofundează cunoștințele despre IT

Contactează-ne!

DESPRE NOI

Acord GDPR

Sediu

Lt. Alexandru Popescu 9
032577, București, Romania

Program

L-V: 9am - 18pm
S-D: 9am - 14pm

Contact

+40 744 171 424
hello@kosmik.ro