În calitate de proprietar de întreprindere mică, trebuie să luați măsuri pentru a vă proteja afacerea. Nu vorbim doar despre asigurări sau chiar lucruri legale, ci despre altceva în totalitate – site-ul companiei dvs.

Dacă site-ul dvs. web nu este protejat corespunzător cu un software anti-malware și un serviciu de găzduire web de susținere, vă lăsați susceptibil la viruși care pot face dificilă utilizarea site-ului dvs. și chiar vă pot compromite site-ul în ansamblu.

Găsirea unui instrument solid de eliminare a virusului vă va ajuta să vă protejați site-ul împotriva hackerilor și să vă asigurați că este întotdeauna sigur și sigur.

Mai jos veți afla de ce afacerea dvs. mică trebuie să utilizeze un instrument de eliminare a virușilor și pașii pe care îi puteți lua pentru a începe.

Un virus poate dăuna oricărei afaceri, indiferent cât de mică sau mare este Când computerul dvs. are un virus, consecințele sale pot varia de la a fi un ușor inconvenient până la a face computerul complet neoperativ. În plus, unele forme de malware pot fura informații sensibile, cum ar fi cardul de credit sau informații bancare. Prin urmare, probabil că aveți deja o formă de protecție anti-malware instalată pe computer.

Dar, ce ziceți de site-ul dvs?

Dacă utilizați site-ul dvs. pentru afaceri, atunci acesta este un activ care trebuie protejat, la fel ca computerul dvs.

O mulțime de proprietari de site-uri web consideră că doar să-ți păstrezi site-ul, temele și pluginurile la zi va fi suficient. Deși acest lucru vă va proteja împotriva găurilor de securitate din trecut, nu vă va proteja de riscuri mai noi de securitate, motiv pentru care aveți nevoie de un program antivirus.

Majoritatea software-ului este actualizat numai după ce sunt identificate vulnerabilitățile de securitate. Nu lăsați site-ul dvs. să fie terenul de testare pentru identificarea acestor scurgeri și găuri de securitate.

Un virus nu numai că vă poate dăuna site-ului, dar vă poate ruina și reputația.

De exemplu, dacă site-ul dvs. este infectat, orice informații sensibile despre clienți ar putea fi compromise. Dacă un utilizator vă vizitează site-ul și are instalat un software antivirus, va fi avertizat să părăsească site-ul dvs. Ca urmare, suferiți imediat o pierdere a încrederii utilizatorilor și o scădere a traficului.

Costul general al unui Antivirus

Un instrument de eliminare a virușilor poate fi o investiție mică în comparație cu daunele generale pe care le poate provoca micii dvs. companii. În loc să trebuiască să contactați clienții pentru a ii informa că datele lor au fost compromise sau să trebuiască să vă reporniți site-ul de la zero, puteți investi pur și simplu într-un instrument de protecție și eliminare a virusului.

Un virus face mai mult decât simpla eliminare a site-ului dvs. web. Vă poate ruina afacerea.

Gândiți-vă la costul pierderii clienților pe viață. Sau, costul traficului calificat care aterizează pe site-ul dvs. infectat și nu se mai întoarce niciodată. Ați petrecut mult timp și energie proiectându-vă site-ul web. Este timpul să îl protejați, așa cum ați face și acasă.

 Ce face un instrument de eliminare a virușilor?

Un instrument de eliminare a virușilor nu numai că va scana și elimina orice tip de viruși care ar putea fi instalați pe site-ul dvs., dar vă va proteja de faptul că nu se întâmplă vreodată.

Veți avea acces la diferite funcții în funcție de instrumentul pe care îl alegeți, dar în general va fi echipat cu următoarele:

  • Un scaner obișnuit de malware pentru a detecta și șterge orice malware sau viruși
  • Un firewall pentru a preveni orice DDoS sau alte forme de atac
  • Funcție care vă ajută să preveniți lista neagră a site-urilor web (aceasta ar putea distruge clasamentul motorului dvs. de căutare)
  • Un sistem de alertă pentru a vă informa despre orice riscuri potențiale sau pentru un software depășit

În general, instrumentele de eliminare a virușilor sunt investiții ușor de realizat, iar site-ul și vizitatorii dvs. vor fi protejați pe termen lung.

Cum să alegeți instrumentul corect de eliminare a virușilor pentru site-ul dvs. web

Există o varietate de instrumente și software antivirus care vă vor ajuta site-ul web să rămână în siguranță online.

Dacă sunteți utilizator WordPress, există numeroase pluginuri de securitate precum:

  • WordFence
  • Securitate BulletProof
  • Securitate WP All In One

Este timpul să vă protejați site-ul

Majoritatea proprietarilor de întreprinderi mici înțeleg nevoia de a-și proteja computerele personale și de afaceri, dar sperăm că acum vedeți de ce protejarea site-ului dvs. web este, de asemenea, o necesitate.

Amintiți-vă, este o idee bună să investiți într-un instrument de eliminare a virusului înainte de a fi prea târziu. Când vine vorba de prevenirea securității online, este întotdeauna cea mai bună cale de urmat.