Hai Să Discutăm!

Suntem mereu pregătiți pentru noi provocări și gata să cunoaștem persoane noi,

să le înțelegem ideile și să lucrăm împreună.

Suntem foarte aproape să realizăm lucruri incredibile! Contactează-ne!

Adresa

Lt. Alexandru Popescu 9
032577, București, Romania

Telefon

Vânzări:   +40 723 333 234
Suport:    +40 744 171 424

Email

Vânzări: hello@kosmik.ro
Suport:  help@kosmik.ro

Contactează-ne!

Acord GDPR

Întrebări Frecvente

La ce folosește Backup?

Backup-ul este o copie de rezervă a întregului sistem de operare cu tot ce conține: fisiere, setări și programe instalate și este folosit atunci când din diverse motive, printre care și atacuri cibernetice, se pierd datele sistemului. Se poate face backup pentru Windows, Linux, macOS, Android, Chrome OS, ReactOS.

De ce să folosesc un Antivirus?

Pentru a evita infectarea unui computer sau sistem de către hackeri cu Virus, Troian, Spyware, Adware etc. (programe de mici dimensiuni care afectează grav funcționalitatea hardware-urilor), este indicat să se instaleze un software Antivirus care, în funcție de necesități, protejează un computer sau toată rețeaua.

Ce înseamnă Firewall?

Această setare denumită “Firewall” are rolul de a bloca sau cripta informațiile transmise între calculatoarele unei rețele sau traficul înspre și dinspre internet și este un paravan care avertizează utilizatorul atunci când accesează un website sau aplicație suspectă, prevenind astfel infectarea computerului.

Cum recuperez datele pierdute?

Prin salvarea (backup) informațiilor, aplicațiilor, bazelor de date și setărilor unui computer, chiar dacă acesta a fost afectat de un virus sau pur și simplu s-a defectat, vom putea restaura întreg sistemul de operare cu toate funcționalitățile sale de dinainte, recuperând pachetul de date din server.

Ce este Securitatea Cibernetică?

Protejarea sistemului de operare, care include software, hardware, baze de date, aplicații, prin instalarea și scanarea tuturor fișierelor cu un Antivirus menit să țină la distanță atacurile informatice și să securizeze computerul sau rețeaua.

Cum salvez date in Cloud?

În funcție de necesități, se rezervă spațiu în serverele companiilor care oferă servicii de “Cloud Storage” și se accesează utilizând un nume de utilizator și o parolă, ulterior putând încărca fișiere digitale, programe, baze de date, conținutul casuțelor de email sau chiar tot sistemul de operare.